Wrap met kip en spitskool

Wrap met kip en spitskool

Ingrediënten:
  • 600 g kippenborstfilet
  • 1/4 krop ijsbergsla
  • 1/2 komkommer
  • 250 g kerstomaten
  • 4 zoete minipaprika’s
  • ½ rode spitskool
  • 4 wraps
  • 3 el olijfolie
  • 2 el currypoeder
  • 6 el mayonaise
  • 3 el curryketchup
  • 4 el Griekse natuuryoghurt
  • 1 limoen
  • snufje kristalsuiker
  • 20 g bieslook
  • peper en zout

Bereidingswijze:

Voor het sausje:
  • Doe in een diepe kom de mayonaise, de curryketchup, de yoghurt, het sap van de limoen en een snufje kristalsuiker.
  • Meng alles goed onder elkaar.
  • Kruid af met peper en zout.
  • Snipper de verse bieslook fijn en vermeng met de saus.
Voor de wraps:
  • Snijd de kip in blokjes en kruid met currypoeder.
  • Bak het vlees aan alle kanten goudbruin in een pan met de olijfolie.
  • Snijd de ijsbergsla in lange repen.
  • Schil de komkommer en snijd ook in lange reepjes.
    Snijd de kerstomaatjes in vieren.
  • Snijd de minipaprika’s in ringetjes en verwijder de zaden en de zaadlijsten.
  • Snijd dunne sliertjes van de spitskool.
  • Leg de wraps open en smeer een beetje van de saus op elk exemplaar.
    Schik op elke wrap wat kip, ijsbergsla, komkommer, kerstomaatjes en spitskool.
  • Rol de wraps op en grill nog even kort in een grillpan voor het serveren

aldi


Geplaatst

in

, ,

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *