Asperge Moelleux

mauleux 

Dit Is Het Geheime Recept Van De Asperge Moelleux Van Guus !

Benodigdheden :

  • 550 gram witte chocolade
  • 450 gram boter
  • 500 gram suiker
  • 400 gram bloem
  • 10 Eieren

Suiker water met asperge

  • 600 gram suiker
  • 500 gram water
  • 500 gramwitte asperges

Werkwijze :

Zoete Asperge mouse

  • Zet eerst het suiker water op het vuur in een pannetje.
  • Schil de asperge en snij ze in kleinere stukken.
  • Kook de asperge goed gaar in het suiker water.
  • Giet de asperge door een zeef en laat ze goed uitlekken.
  • Mix de gekookte asperge tot een mousse en laat deze afkoelen.

Deeg

  • Smelt de boter op een laag vuur.
  • Voeg de witte chocholade toe en meng tot een homogene massa.
  • Klop de eieren samen met de suiker op.
  • Voeg geleidelijk de witte chocholade massa toe aan de eieren.
  • Zeef de bloem en spatel hem voorzichtig onder het beslag door.
  • Voeg op het einde de mousse van witte asperge toe

Afvullen in aluminium bakjes die goed zijn ingeboterd
Ongeveer 3/4 vullen
En dan afbakken op 180C voor ongeveer 8 min


Geplaatst

in

, ,

door

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *