Dit Is Het Geheime Recept Van De Asperge Moelleux Van Guus !
Benodigdheden :
- 550 gram witte chocolade
- 450 gram boter
- 500 gram suiker
- 400 gram bloem
- 10 Eieren
Suiker water met asperge
- 600 gram suiker
- 500 gram water
- 500 gramwitte asperges
Werkwijze :
Zoete Asperge mouse
- Zet eerst het suiker water op het vuur in een pannetje.
- Schil de asperge en snij ze in kleinere stukken.
- Kook de asperge goed gaar in het suiker water.
- Giet de asperge door een zeef en laat ze goed uitlekken.
- Mix de gekookte asperge tot een mousse en laat deze afkoelen.
Deeg
- Smelt de boter op een laag vuur.
- Voeg de witte chocholade toe en meng tot een homogene massa.
- Klop de eieren samen met de suiker op.
- Voeg geleidelijk de witte chocholade massa toe aan de eieren.
- Zeef de bloem en spatel hem voorzichtig onder het beslag door.
- Voeg op het einde de mousse van witte asperge toe
Afvullen in aluminium bakjes die goed zijn ingeboterd
Ongeveer 3/4 vullen
En dan afbakken op 180C voor ongeveer 8 min
Geef een reactie