Pizza met pasta en een garnituur van sla
Wat heb je nodig ?
- 200 gram pastasaus met olijven
- 40 gram gourmetpasta trottole
- 20 gram notensla
- 5 takjes (bio)basilicum
- 1 pizzadeeg (zelf maken of aankopen uit de versafdeling)
- 8 artisjokharten
- 8 Gedroogde tomaten
- 4 Sneedjes Parmaham
Wat moet je doen?
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Zet een kookpot met water op het vuur en kook de pasta gedurende 12 minuten.
- Maak ondertussen de pizza.
- Rol het pizzadeeg uit.
- Verdeel 2 eetlepels pastasaus over het deeg en strijk gelijkmatig uit.
- Beleg met de gedroogde tomaten, de artisjokharten en de sneetjes parmaham.
- Plaats de pizza in de voorverwarmde oven gedurende 10 à 12 minuten.
- Snipper het basilicum fijn. Houd enkele blaadjes opzij als garnituur.
- Giet ondertussen de pasta af in een vergiet, laat uitlekken en doe deze vervolgens terug in de kookpot.
Voeg de resterende pastasaus toe aan de pasta
Bestrooi met het fijngesnipperde basilicum. - Plaats op een zacht vuur en verwarm het geheel.
- Haal de pizza uit de oven en schik de pasta in het midden. Werk af met de notensla.
- Garneer de pizza met de blaadjes basilicum.
Bron : aldi.be
Geef een reactie