Wrap met kip, spinazie, komkommer en blauwschimmelkaas
GEMAKKELIJK
Wat heb je nodig ?
- 4 wraps
- 300 gram kipfiletblokjes
- 25 gram spinazie
- 1 komkommer
- 2 doosjes blauwschimmelkaas
- 5 cl volle melk
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 snuifje peper & zout
Wat moet je doen?
- Bak de kipfiletblokjes aan elke kant goudbruin en gaar in een beetje hete olijfolie.
- Haal de blokjes kip uit de pan en laat afkoelen.
- Mix de schimmelkaas met een beetje melk tot een smeerbaar mengsel.
- Spoel de komkommer en snijd in lange dunne repen
- .Neem een wrap en bestrijk een strook van 8 cm breed met de schimmelkaas.
- Schik er een reep komkommer op, daarna enkele blaadjes spinazie en leg daarop de gebakken kipfiletblokjes.
- Werk af met peper en zout en rol de wrap tot een strakke rol.
- Laat een half uur opstijven in de koelkast.
- Haal de rol uit de koelkast en snijd in plakjes van ongeveer 2 cm dik.
- Serveer meteen.
Bron : aldi.be
Geef een reactie