Pasta Muffins

 

Kook de pasta al dente in ongeveer 7 minuten. Giet de pasta in een kom en vermeng ze met 1,5 eetlepels olijfolie. Laat de pasta zo’n 15 minuten afkoelen in de koelkast. Voeg daarna een kop Parmezaanse kaas toe en vermeng deze onder de pasta. Warm de over voor op 190° celsius. Vet de muffin bakvorm in. Plaats de spaghetti in de gaten van de muffin bakvorm. Voeg een eetlepel tomatensaus toe. Plaats een gehaktballetje erop en giet er nadien nog een eetlepel saus over. Strooi er ten slotte nog een beetje Parmezaanse kaas over. Plaats de bakvorm 20 tot 25 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is. Laat het geheel even afkoelen en haal er daarna voorzichtig de lekkere pasta-muffins uit. Tast toe!

 

 


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *